Preskoči na glavno vsebino

Center za socialno delo Ljubljana Enota Ljubljana Šiška

  • Celovška cesta 150,
    1000 Ljubljana
  • T: 01 583 98 00
  • F: 01 505 22 44
  • E: gpcsd.ljsis@gov.si

Obvestila

Dosegljivost v poslovnem času

Objavljeno: 04. 01. 2021

Center za socialno delo Ljubljana aktivno spremlja razvoj dogodkov, ki se nanašajo na koronavirus SARS-CoV-2 in sodeluje z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti glede preventivnih ukrepov v zvezi s širjenjem bolezni. Vse uporabnike in stranke Centra za socialno delo Ljubljana, z enotami Ljubljana Šiška, Ljubljana Moste – Polje, Ljubljana Vič – Rudnik, Ljubljana Bežigrad, Ljubljana Center, Vrhnika, Grosuplje in Logatec seznanjamo, da smo z dnem 13. 3. 2020 sprejeli dodatne ukrepe v skladu z napotitvami Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

»Naj nas majhna pozornost združi«

Objavljeno: 30. 12. 2020

Na Centru za socialno delo Ljubljana, enota Ljubljana Vič Rudnik smo se v mesecu decembru odločili izvesti projekt »Naj nas majhna pozornost združi«. Njegov namen je bil v prazničnem času z malo pozornosti obdariti naše uporabnike. S pomočjo donatorjev smo pripravili pakete okusnih in uporabnih daril za več kot 110 posameznikov.

Zahvala

Objavljeno: 22. 12. 2020

Vsem donatorjem in donatorkam, podjetjem in posameznikom, ki ste nam pomagali pri obdaritvi družin, otrok in mladostnikov v materialni obliki ali s finančnimi sredstvi, hrano,… se v imenu CSD Ljubljana,Enota Ljubljana Šiška in imenu uporabnikov iskreno zahvaljujemo. Svet je z vašimi nesebičnimi dejanji lepši, pričarali ste veliko nasmehov na obrazih otrok.Letos nam je uspelo z vašo pomočjo obdariti 270 otrok in mladostnikov, poleg tega pa smo razdelili skoraj 500 igrač, knjig in toaletnih potrebščin. Zaposleni CSD Ljubljana, Enota Ljubljana Šiška

Zahvala donatorju

Objavljeno: 13. 10. 2020

Zahvaljujemo se podjetju Telemach za donacijo namenjeno otrokom in mladostnikom, ki so v stiski. V podjetju se zavedajo, da nimajo vsi otroci in najstniki enakih možnosti in so se takoj odzvali in s tem pripomogli k boljši vključenosti in svobodi, k vsemu kar si otroci zaslužijo.

Delavnica odpade

Objavljeno: 13. 03. 2020

Zaradi varnostnih ukrepov preprečevanja širjenja koronavirusa odpovedujemo delavnice do nadaljnjega. Hvala za razumevanje