Preskoči na glavno vsebino

Centri za socialno delo Slovenije

Dostopnost

Skupnost centrov za socialno delo Slovenije se zavezuje, da bomo omogočali dostopnost osrednjega spletišča centrov za socialno delo csd-slovenije.si v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče csd-slovenije.si.

Za zagotavljanje zahtev glede dostopnosti, so bile sistemsko zagotovljene prilagoditve:

Stopnja skladnosti

Spletišče je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj naštetih izjem.

Nedostopna vsebina

V nekaterih primerih gre za vsebine, ki morajo biti objavljene v skladu z drugimi predpisi - organigrami, poslovni načrti, obrazci. Druge navedene vsebine prihajajo iz zunanjih virov, ki niso podali v celoti dostopnih vsebin.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 10. novembra 2020 na podlagi samoocene.

Izjava je bila nazadnje pregledana in posodobljena 24. junija 2022.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij ter zaprosila za posredovanje informacij v dostopni obliki lahko pošljete po:

navadni pošti na naslov Slovenska cesta 27, 1000 Ljubljana , Slovenija, ali elektronski pošti na elektronski naslov info@scsd.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan, skupaj z razlogi za zakasnitev odgovora.

V stik s Skupnostjo centrov za socialno delo Slovenije lahko stopite tudi s klicem na telefonsko številko (01) 436 68 58.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Ministrstvo za javno upravo, Inšpektorat za javni sektor

Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 478 83 84
Elektronski naslov: gp.ijs@gov.si