Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Celje

  • Opekarniška cesta 15b
  • Telefon: 03 777 98 11
  • Fax: 03 777 98 12
  • E-pošta: gp-csd.celje@gov.si

Obvestila

Vodnik po socialnih pravicah

Objavljeno: 13. 09. 2023
Vodnik po socialnih pravicah socialno ogroženim ljudem in njihovim družinam pomaga, da na preprost način ugotovijo, do katerih denarnih prejemkov, subvencij in znižanih plačil so upravičeni in kako svoje pravice lahko uveljavljajo. Vodnik, kot pregledna in kakovostna brošura, informira tudi, kateri socialnovarstveni programi se izvajajo na centrih za socialno delo in v okviru nevladnih organizacij v njihovi okolici ter kakšne oblike pomoči jim lahko nudijo socialni delavci.

Pomoč žrtvam poplav in plazov v avgustu 2023 – CSD

Objavljeno: 07. 09. 2023
Letak Pomoč žrtvam poplav in plazov v avgustu 2023 (PDF)
Vse žrtve poplav in plazov iz avgusta 2023, ne glede na dohodek ali premoženje, so upravičene do izredne denarne socialne pomoči (IDP) oziroma do tako imenovane solidarnostne pomoči, ki bo izplačana kot enkratni znesek v višini največ 7 minimalnih dohodkov samske osebe ali družine, vendar ne več kot višina škode oz. višina škode, navedene na vlogi...

VABILO NA DELAVNICO DEJVA MISLIT

Objavljeno: 18. 11. 2022
Želite izboljšati svoj spomin, računske sposobnosti in pozornost? Združenje Spominčica – Alzheimer Slovenija organizira spletne delavnice 𝐃𝐄𝐉𝐕𝐀 𝐌𝐈𝐒𝐋𝐈𝐓, kjer se rešujejo različne naloge za krepitev miselnih sposobnosti. KOMU JE NAMENJENA? Vsem, ki bi želeli razmigati možgane. KDAJ? Vsako sredo ob 9. uri. KJE? Preko Zooma (če imate težave z registracijo in nastavitvami aplikacije Zoom nam pišite na dogodki@spomincica.si)