Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Severna Primorska Enota Nova Gorica

  • Delpinova ulica 18b,
    5000 Nova Gorica
  • Telefon: 05 330 29 00
  • Fax: 05 330 29 13
  • E-pošta: gpcsd.gorica1@gov.si

Programi enote Nova Gorica

Dnevni center “Žarek”

Dnevni center “Žarek” je javni verificirani program, ki ga izvajamo izven redne dejavnosti Centra za socialno delo Severna Primorska, Enota Nova Gorica. Program se izvaja na Marušičevi ulici 6, v Novi Gorici. Odprti smo od ponedeljka do četrtka od 10. do 18. ure, ob petkih od 10. do 16. ure.

Program je namenjen osnovnošolcem, mladostnikom in mlajšim polnoletnikom s statusom dijaka, ki se srečujejo s težavami doma, v šoli ter s težavami pri socialni integraciji in vsem otrokom, ki si želijo aktivno preživeti prosti čas. Glavni cilj programa je spodbujanje mladih, da prevzamejo odgovornost za svoje vedenje, življenje in odločitve. Drugi cilji so:

V okviru programa potekajo različne aktivnosti: psihosocialne in kreativne delavnice, pomoč pri opravljanju šolskih obveznosti, interakcijske vaje, športne aktivnosti, izleti in družabni dogodki, itd.

Naše delovanje finančno podpirajo:

Kontakt:

Ana Curk, vodja Dnevnega centra „Žarek“
E-mail: dc-zarek@siol.net
Tel. št.: 08 20 51 898
Gsm: 041 664 905

PROSTOVOLJNO SOCIALNO DELO

Program Prostovoljno socialno delo izvajamo v okviru Centra za socialno delo Severna Primorska, Enota Nova Gorica kot dopolnilni socialno varstveni program. Pomeni obogatitev, “dodano vrednost” pri izvajanju profesionalne pomoči.

Kje delajo prostovoljci?

Kaj delajo prostovoljci?

Kontakt:

Gabrijela Prinčič
tel.:05 3302917
e-pošta: gabrijela.princic@gov.si