Preskoči na glavno vsebino

Center za socialno delo Maribor

  • Zagrebška cesta 72
    2000 Maribor
  • T: 02 250 66 00
  • F: 02 252 30 54
  • E: gp-csd.marib@gov.si

Obvestila

Mednarodni dnevi boja proti nasilju nad ženskami in nasilju v družini

Objavljeno: 25. 11. 2022

Žrtve nasilja v družini pozivamo NE ODLAŠAJTE, POIŠČITE POMOČ. Nasilje nad ženskami in otroki je kršenje človekovih pravic. Če doživljate nasilje za stenami vašega doma, se ob tem počutite prizadeti, užaljeni, ponižani, nadzorovani, zatirani, izkoriščani in vam nekdo sporoča, da ste nepomembni, nesposobni, nevredni ljubezni ter vam ne dovoljuje uporabo komunikacijskih sredstev – SPREGOVORITE O TEM. Poiščite varen trenutek in pokličite. Preprečevanje nasilja je dolžnost vseh državljanov, zato velja, da nasilje prijavite tudi tisti, ki ga opazite in lažje pokličete pomoč - npr. sosedje, znanci, sorodniki.

Informativno javno zbiranje ponudb za najem opremljenih poslovnih prostorov za potrebe Centra za socialno delo Maribor

Objavljeno: 24. 10. 2022

Na podlagi Pravilnika o minimalnih tehničnih zahtevah za izvajalce socialnovarstvenih storitev (Uradni list RS, št. 67/06 in 135/21) direktorica Centra za socialno delo Maribor razpisuje ponovitev INFORMATIVNEGA JAVNEGA ZBIRANJE PONUDB za najem opremljenih poslovnih prostorov za potrebe Centra za socialno delo Maribor, Kriznega centra za otroke »PALČICA Maribor«. Podrobnejše informacije so navedene v povabilu k oddaji ponudbe, ki je priloga tega javnega zbiranja ponudb.

Informativno javno zbiranje ponudb za najem opremljenih poslovnih prostorov za potrebe Centra za socialno delo Maribor

Objavljeno: 15. 09. 2022

Na podlagi Pravilnika o minimalnih tehničnih zahtevah za izvajalce socialnovarstvenih storitev (Uradni list RS, št. 67/06 in 135/21) direktorica Centra za socialno delo Maribor razpisuje: INFORMATIVNO JAVNO ZBIRANJE PONUDB za najem opremljenih poslovnih prostorov za potrebe Centra za socialno delo Maribor, Kriznega centra za otroke »PALČICA Maribor«. Podrobnejše informacije so navedene v povabilu k oddaji ponudbe, ki je priloga tega javnega zbiranja ponudb.