Preskoči na glavno vsebino

Center za socialno delo Ljubljana Enota Ljubljana Šiška

  • Celovška cesta 150,
    1000 Ljubljana
  • T: 01 583 98 00
  • F: 01 505 22 44
  • E: gpcsd.ljsis@gov.si

CSD Ljubljana, Enota Ljubljana Šiška

Uradne ure:

PON.: 8.00 - 12.00 in 13.00 - 15.00
SRE.: 8.00 - 12.00 in 13.00 - 17.00
PET.: 8.00 - 12.00

Poslovni čas:

PON., TOR., ČET.: 7.00 - 15.00
SRE.: 7.00 - 17.00
PET.: 7.00 - 13.00

Obvestilo Centra za socialno delo

Spoštovani uporabniki in obiskovalci Centra za socialno delo Ljubljana,

ker želimo preprečiti ponovno širjenje bolezni, vas obveščamo, da je vstop na Center za socialno delo Ljubljana mogoč le ob pogoju, da ste zdravi in ne kažete znakov okuženosti. O tem je potrebno ob vstopu v center podpisati izjavo. V času nahajanja v centru je potrebno obvezno upoštevati vse samozaščitne ukrepe. Ves čas je potrebno nositi zaščitno masko, držati primerno varnostno razdaljo ter ob prihodu in odhodu uporabljati sredstva za razkuževanje rok.

Nenadzorovano gibanje na centru za socialno delo ni dovoljeno, zato se na center vstopa le po predhodnem dogovoru s strokovnimi delavkami in delavci. Svoj obisk predhodno najavite in se s strokovnimi delavci za termin obiska dogovorite preko telefona ali preko e-pošte. V primeru, da ste vabljeni, s seboj prinesite vabilo. V kolikor boste prišli nenajavljeni in gre za nujne, neodložljive primere, boste na strokovne delavce počakali na označenih mestih pred centrom za socialno delo.

Če želite oddati vlogo ali drugo dokumentacijo, jo oddajte v poštni nabiralnik ob vhodnih vratih.

Hvala za razumevanje.

Spoštovani,

Stranke lahko vlogo oddate na naslednje načine:

Vloge po elektronski poti se lahko vložijo brez varnega elektronskega podpisa, ki je sicer standard in formalna zahteva. Organ bo identiteto vložnika ugotavljal ali preverjal z drugim načini, na primer s tem, da bo zahteval, da stranka sporoči še uradno dodeljeno identifikacijsko številko (EMŠO, DŠ) ali tudi na druge načine.

Vlogo najdete na tej spletni strani pod zavihkom obrazci, v fizični obliki pa pred vhodi enot centrov za socialno delo.

Za lažjo komunikacijo in hitrejše reševanje vlog vas prosimo, da na vsako vlogo napišete vaš e-naslov in mobilno telefonsko številko.

Vlogo najdete na tej spletni strani pod zavihkom obrazci, v fizični obliki pa pred vhodi enot centrov za socialno delo.

Dežurne telefonske številke

Recepcija – ostala področja dela 01 583 98 00
Prva socialna pomoč 01 583 98 28
01 583 98 29
Uveljavljanje pravic iz javnih sredstev
V primeru, da ste upravičeni do MESEČNIH PRAVIC na ENOTI LJUBLJANA ŠIŠKA
(mesečne pravice: denarna socialna pomoč, izredna denarna socialna pomoč, subvencija najemnine,
varstveni dodatek),
uveljavljate tudi letne pravice na Enoti Ljubljana Šiška (letne pravice: otroški dodatek, državna štipendija,
dodatek za veliko družino, subvencija vrtca, subvencija malice in kosila za učence in dijake).
01 583 98 38
Služba ZUPJS – letne pravice urejate na naslovu Dalmatinova ulica 2, Ljubljana.
Letne pravice: otroški dodatek, državna štipendija, dodatek za veliko družino, subvencija vrtca,
subvencija malice in kosila za učence in dijake
T: 01 475 08 50
T: 01 475 08 75
E: zupjs.csdljubl@gov.si

Starševsko varstvo in družinski prejemki
Na tem področju urejate naslednje pravice: materinski dopust in materinsko nadomestilo, starševski dopust in starševsko nadomestilo, očetovski dopust in očetovsko nadomestilo, pomoč ob rojstvu otroka, plačilo prispevkov za čas krajšega delovnega časa, plačilo prispevkov v primeru 4 ali več otrok, odmor za dojenje

01/583-98-32 (priimki A-L), 01/583-98-34 (priimki M-Ž)

Krajevna pisarna Medvode 01 361 34 08

Obvestila

04. 01. 2021

Dosegljivost v poslovnem času

Center za socialno delo Ljubljana aktivno spremlja razvoj dogodkov, ki se nanašajo na koronavirus SARS-CoV-2 in sodeluje z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti glede preventivnih ukrepov v zvezi s širjenjem bolezni. Vse uporabnike in stranke Centra za socialno delo Ljubljana, z enotami Ljubljana Šiška, Ljubljana Moste – Polje, Ljubljana Vič – Rudnik, Ljubljana Bežigrad, Ljubljana Center, Vrhnika, Grosuplje in Logatec seznanjamo,...

30. 12. 2020

»Naj nas majhna pozornost združi«

Na Centru za socialno delo Ljubljana, enota Ljubljana Vič Rudnik smo se v mesecu decembru odločili izvesti projekt »Naj nas majhna pozornost združi«. Njegov namen je bil v prazničnem času z malo pozornosti obdariti naše uporabnike. S pomočjo donatorjev smo pripravili pakete okusnih in uporabnih daril za več kot 110 posameznikov.

22. 12. 2020

Zahvala

Vsem donatorjem in donatorkam, podjetjem in posameznikom, ki ste nam pomagali pri obdaritvi družin, otrok in mladostnikov v materialni obliki ali s finančnimi sredstvi, hrano,… se v imenu CSD Ljubljana,Enota Ljubljana Šiška in imenu uporabnikov iskreno zahvaljujemo. Svet je z vašimi nesebičnimi dejanji lepši, pričarali ste veliko nasmehov na obrazih otrok.Letos nam je uspelo z vašo pomočjo obdariti 270 otrok in mladostnikov, poleg tega pa smo razdelili skoraj...

13. 10. 2020

Zahvala donatorju

Zahvaljujemo se podjetju Telemach za donacijo namenjeno otrokom in mladostnikom, ki so v stiski. V podjetju se zavedajo, da nimajo vsi otroci in najstniki enakih možnosti in so se takoj odzvali in s tem pripomogli k boljši vključenosti in svobodi, k vsemu kar si otroci zaslužijo.

13. 03. 2020

Delavnica odpade

Zaradi varnostnih ukrepov preprečevanja širjenja koronavirusa odpovedujemo delavnice do nadaljnjega. Hvala za razumevanje