Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Ljubljana

  • Dalmatinova ulica 2
    1000 Ljubljana
  • E-pošta: gp-csd.ljubl@gov.si

Obvestila

Vodnik po socialnih pravicah

Objavljeno: 11. 09. 2023
Vodnik po socialnih pravicah socialno ogroženim ljudem in njihovim družinam pomaga, da na preprost način ugotovijo, do katerih denarnih prejemkov, subvencij in znižanih plačil so upravičeni in kako svoje pravice lahko uveljavljajo. Vodnik, kot pregledna in kakovostna brošura, informira tudi, kateri socialnovarstveni programi se izvajajo na centrih za socialno delo in v okviru nevladnih organizacij v njihovi okolici ter kakšne oblike pomoči jim lahko nudijo socialni delavci.

Informacije glede uveljavljanja pravic - poplave 2023

Objavljeno: 16. 08. 2023
Spoštovani. Zaposleni na centru za socialno delo sočustvujemo z vsemi prizadetimi v poplavah. Zaradi trenutnih razmer, s katerimi se soočamo v naši regiji, prizadete občane seznanjamo, da se lahko obrnejo na Center za socialno delo Ljubljana (kontakti se nahajajo v sporočilu spodaj) ...

Aktualno o letnih pravicah iz javnih sredstev

Objavljeno: 16. 08. 2023
Centri za socialno delo se vsako leto v obdobju od avgusta do oktobra soočamo s povečanim obsegom dela, saj gre za večji priliv oddanih vlog in avtomatsko podaljšanih vlog za otroški dodatek, subvencijo vrtca in štipendije. Zato vas obveščamo, da bo pri izdaji teh odločb lahko prihajalo do zamud. V primeru zamud bo poračun izplačan od dneva, ko vam pravica pripada.

Anketa zadovoljstva 2023

Objavljeno: 03. 07. 2023
Spoštovana/i uporabnica/uporabnik naših storitev! Na Centru za socialno delo Ljubljana želimo svoje delo kar najbolj približati potrebam naših uporabnikov. V času od 1.7.2023 do 31.10.2023 izvajamo testiranje zadovoljstva naših uporabnikov. Vaše mnenje nam veliko pomeni. Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na povezavo pričnete z izpolnjevanjem ankete. Za vaše sodelovanje pri ocenjevanju naših storitev se vam najlepše zahvaljujemo. ANKETA JE ANONIMNA.