Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Ljubljana

  • Dalmatinova ulica 2
    1000 Ljubljana
  • E-pošta: gp-csd.ljubl@gov.si

Obvestila

Informacije glede uveljavljanja pravic - poplave 2023

Objavljeno: 16. 08. 2023
Spoštovani. Zaposleni na centru za socialno delo sočustvujemo z vsemi prizadetimi v poplavah. Zaradi trenutnih razmer, s katerimi se soočamo v naši regiji, prizadete občane seznanjamo, da se lahko obrnejo na Center za socialno delo Ljubljana (kontakti se nahajajo v sporočilu spodaj) ...

Aktualno o letnih pravicah iz javnih sredstev

Objavljeno: 16. 08. 2023
Centri za socialno delo se vsako leto v obdobju od avgusta do oktobra soočamo s povečanim obsegom dela, saj gre za večji priliv oddanih vlog in avtomatsko podaljšanih vlog za otroški dodatek, subvencijo vrtca in štipendije. Zato vas obveščamo, da bo pri izdaji teh odločb lahko prihajalo do zamud. V primeru zamud bo poračun izplačan od dneva, ko vam pravica pripada.

Prostovoljno delo

Objavljeno: 18. 03. 2023
Za druženje in občasno pomoč pri urejanju stanovanja 20-letnega fanta se išče prostovoljec, moškega spola. Zaželeno je znanje računalništva. Za druženje in pomoč 15-letnemu dekletu v okolici Medvod med vikendi se išče prostovoljka športnega tipa.

Za več informacij naj zainteresirani pokličejo strokovno delavko Ireno na tel.: 041 338 221.

Zahvala vsem, ki ste darovali

Objavljeno: 22. 12. 2022
Na CSD Ljubljana, Enoti Ljubljana Šiška se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, darovali ali nam s svojim delom pomagali, da je otroko, mladostnikom, starejšim in vsem, ki preživljajo težke trenutke, malce lepše. Srednja trgovska šola Ljubljana se je prijazno odzvala in nam pričarala praznično vzdušje, zahvaljujemo se ravnateljici ga. Elizabeti Hernaus Berlec in profesoricama Mateji Smole in Andreji Peteros ter dijakinjam, ki so sodelovale – hvala vam!