Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Ljubljana

  • Dalmatinova ulica 2
    1000 Ljubljana
  • E-pošta: gp-csd.ljubl@gov.si

Obvestila

Kako izpolniti vlogo v pdf. obliki

Objavljeno: 01. 04. 2020
V času epidemije lahko vlogo na center za socialno delo vložite tudi po elektronski pošti. V videu je prikazano, kako lahko v programu Acrobat Reader vlogo izpolnite tudi v pdf. obliki.

Avtomatsko podaljšanje

Objavljeno: 30. 03. 2020
Danes je pričel veljati interventni zakon v skladu s katerim bodo prejemnikom pravic iz javnih sredstev (to so: otroški dodatek, denarna socialna pomoč, varstveni dodatek, državna štipendija, znižano plačilo vrtca, subvencija najemnine, pravica do kritja razlike do polne vrednosti zdravstvenih storitev, pravica do plačila prispevka za obvezno zdravstveno zavarovanje), ki jim iztečejo pravice 31.3.2020, avtomatično podaljšane pravice do 30.4.2020. Pravice bodo avtomatično podaljšane, tudi če center za socialno delo o tem še ni odločil in ni vročil odločbe upravičencu. Podaljšane bodo torej zgoraj naštete pravice tistim upravičencem, ki jim pravica ta mesec izteče, a vloge niso uspeli vložiti ali pa so vlogo vložili, a center o njej še ni odločil.

Marjan Vončina prejel nagrado za življenjsko delo

Objavljeno: 07. 01. 2020
Marjan Vončina, dolgoletni direktor Centra za socialno delo Ljubljana Moste – Polje, je konec lanskega leta prejel nagrado za življenjsko delo na področju socialnega varstva s strani ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, mag. Ksenije Klampfer. Nagrada je priznanje za dolgoletno delo v socialnem varstvu in v Centru za socialno delo Ljubljana smo ponosni na dosežek sodelavca ter mu k dosežku čestitamo.

Obdarovanja

Objavljeno: 06. 01. 2020
Centra za socialno delo Ljubljana, Enota Ljubljana Šiška projekt za obdaritev otrok izvaja že več kot 20 let. Obdarujejo vse otroke, ki so nameščeni v mladinskih domovih, zavodih, stanovanjskih skupinah, rejništvu in iz socialno ogroženih družin.