Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Ljubljana

  • Dalmatinova ulica 2
    1000 Ljubljana
  • E-pošta: gp-csd.ljubl@gov.si

Obvestila

Anketa zadovoljstva 2023

Objavljeno: 03. 07. 2023
Spoštovana/i uporabnica/uporabnik naših storitev! Na Centru za socialno delo Ljubljana želimo svoje delo kar najbolj približati potrebam naših uporabnikov. V času od 1.7.2023 do 31.10.2023 izvajamo testiranje zadovoljstva naših uporabnikov. Vaše mnenje nam veliko pomeni. Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na povezavo pričnete z izpolnjevanjem ankete. Za vaše sodelovanje pri ocenjevanju naših storitev se vam najlepše zahvaljujemo. ANKETA JE ANONIMNA.

Prostovoljno delo

Objavljeno: 18. 03. 2023
Za druženje in občasno pomoč pri urejanju stanovanja 20-letnega fanta se išče prostovoljec, moškega spola. Zaželeno je znanje računalništva. Za druženje in pomoč 15-letnemu dekletu v okolici Medvod med vikendi se išče prostovoljka športnega tipa.

Za več informacij naj zainteresirani pokličejo strokovno delavko Ireno na tel.: 041 338 221.

Zahvala vsem, ki ste darovali

Objavljeno: 22. 12. 2022
Na CSD Ljubljana, Enoti Ljubljana Šiška se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, darovali ali nam s svojim delom pomagali, da je otroko, mladostnikom, starejšim in vsem, ki preživljajo težke trenutke, malce lepše. Srednja trgovska šola Ljubljana se je prijazno odzvala in nam pričarala praznično vzdušje, zahvaljujemo se ravnateljici ga. Elizabeti Hernaus Berlec in profesoricama Mateji Smole in Andreji Peteros ter dijakinjam, ki so sodelovale – hvala vam!