Preskoči na glavno vsebino
Logotip Centrov za socialno delo Slovenije

Center za socialno delo Ljubljana

  • Dalmatinova ulica 2
    1000 Ljubljana
  • E-pošta: gp-csd.ljubl@gov.si

Zahvala vsem, ki ste darovali

Objavljeno: 22. 12. 2022

Na CSD Ljubljana, Enoti Ljubljana Šiška se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, darovali ali nam s svojim delom pomagali, da je otroko, mladostnikom, starejšim in vsem, ki preživljajo težke trenutke, malce lepše.

Srednja trgovska šola Ljubljana se je prijazno odzvala in nam pričarala praznično vzdušje, zahvaljujemo se ravnateljici ga. Elizabeti Hernaus Berlec in profesoricama Mateji Smole in Andreji Peteros ter dijakinjam, ki so sodelovale – hvala vam!

Iskrena hvala vsem donatorjem in vsem posameznikom in posameznicam ter podjetjem, ki ste nam pomagali pričarati praznično vzdušje za naše otroke in mladostnike in polepšati naš center. Z vašo pomočjo smo obdarili več kot 400 otrok s pomočjo različnih donatorjev. Tako lahko vsak dan postavimo pod smrečico igrače, darila in knjige. Hvala.

Lepa hvala zaposlenim na Bankart-u, ki so zbirali knjige, igrače, potebščine …

Zaposleni na Policijski postaji Šiška so se skupaj z načelnikom g. Mirkom Nunićem in koordinatorjem akcije policistom Matejem Skočirjem odzvali našemu povabilu in za socialno ogrožene otroke zbrali igrače, knjige, oblačila in obutev. Hvala vam.

V podjetju Red Orbit so pripravili darila za 18 otrok in mladostnikov. Direktor podjetja Andraž Štalec je prispeval že drugo leto 1000 € za plačilo taborov za otroke in mladostnike. Lepa hvala.

Iz VDC Loke, Kamnik Sožitje so nam prišli mladostniki in mladostnice okrasiti jelko.

Društvo za kakovost odnosov nam je z go. Maja Trampuž tudi letos pomagalo obdariti kar 250 otrok in mladostnikov.

V mesecu novembru so v vrtcu Hansa Christiana Andersena zbirali knjige za socialno ogrožene otroke in za našo knjigobežnico, kjer si otroci lahko sami izbirajo knjige.

Enota Ljubljana Šiška se je vključila v projekt »Uresniči željo«, kar je 31 posameznikov in našim uporabnikom polepšalo praznike – hvala donatorjem, ki ste uresničili želje!

Kot vsako leto smo tudi letos organizirali obdaritev vseh otrok iz našega naselja, obiskala sta jih klovn in Božiček.

S strani Anine zvezdice in projketa Truhoma smo prejeli za okoli 50 paketov hrane, ki smo jih na CSD zložili in predali pomoči potrebnim uporabnikom. Hvala vam in Aninim zvezdicam.

Božiček je imel tudi letos pomoč.

Seznam donatorjev:

podjetje Red orbit, Bankart, Eterna, Interspar, Beletrina, založba Grlica, podjetje Haribo, Didakta, Hotel Blu radisson, zaposleni Elektro Ljubljana, zaposleni VDT, zaposleni ODT, zaposleni PP Šiška, Center kakovosti odnosov – Maja Trampuž, Drogerie market, Colgate Palm Olive, EN pub, Ujeda d.o.o, Emma,Srednja trgovska šola v Ljubljani, Bic Naklo in mnogo drugih.

Vsem uporabnikom in vsem donatorjem želimo srečno novo leto 2023.